ЧЕРНОДРИНСКИ СЕ ВРАЌА ДОМА

Продукција: Драмски театар, Скопје

Автор: Горан Стефановски

Режија: Слободан Унковски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА РЕЖИЈА на Слободан Унковски,
  2. НАГРАДА ЗА УМЕТНИЧКО ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРЕТСТАВА ВО ЦЕЛИНА.