ЧЕРНОДРИНСКИ ЕКСПРЕС

Продукција: Копродукција: Културен центар СКРБ И УТЕХА и Н.Т. „Ј.Х.К. Џинот“ - Велес

Автор: Тихомир СТОЈАНОСКИ

Режија: Јордан ВИТАНОВ

Претставата се одигра на сцената на Црква "Св. Никола" - Варош на 08.06.2009

Музика: Јане ПЕНОВ


Играат:
Јордан ВИТАНОВ
Слободанка ЧИЧЕВСКА
Страшко МИЛОШЕВСКИ
Едмонд СОТИР
Тихомир СТОЈАНОВСКИ