ЧЕКОР ДО ЕСЕНТА

Продукција: Народен театар, Битола

Автор: Томе Арсовски

Режија: Димче Стефановски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Љубиша Трајковски.