ЧЕХОВСКИ ФРАГМЕНТИ

Продукција: Факултет за драмски уметности - Скопје

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 06.06.2007

испит по актерска игра III семестар во класата на проф. Владимир МИЛЧИН и доц. Сузана КИРАНЏИСКА