ЦЕНТРАЛ ПАРК – ЗАПАД

Продукција: Независна продукција Театар 007 - Скопје

Автор: Вуди АЛЕН

Режија: Игор ИВКОВИЌ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 15.06.2016

Продуцент: Миодраг КОСТИЌ
Сценографија: Маре ТРАЈКОВСКА
Костимографија: Маре ТРАЈКОВСКА
Видео: Панче ПРЕНЏОВ
Фотографија: Иван АЛУШЕВСКИ


Играат:
Филис Ригс: Ирена ИЛИЕВСКА
Сем Ригс: Хари МИХАЈЛОВСКИ
Керол: Ангела НАУМОСКА
Хауард: Марко БОГДАНОВСКИ
Џулиет: Елизабета КЛИНЧАРЕВСКА-МЛАДЕНОВСКА