ЦЕНА

Продукција: Народен театар „Војдан Чернодрински“, Прилеп

Автор: Артур Милер

Режија: Ацо Алексов

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА КОСТИМОГРАФИЈА на Јелена Патрногиќ,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Благоја Ивчески,
  3. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Кирил Жежоски,
  4. НАГРАДА ЗА УМЕТНИЧКО ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРЕТСТАВА ВО ЦЕЛИНА.