БУРЕ БАРУТ

Продукција: Македонски народен театар, Скопје

Автор: Дејан Дуковски

Режија: Сашо Миленковски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ТЕКСТ НА СОВРЕМЕНА ДОМАШНА ДРАМА на Дејан Дуковски.