БУДЕЊЕ НА АНГЕЛИТЕ

Продукција: КУЛТУРЕН ЦЕНТАР СКРБ И УТЕХА

Автор: Тихомир СТОЈАНОВСКИ

Режија: Слободанка ЧИЧЕВСКА

Претставата се одигра на сцената на Црква "Св. Никола" - Варош на 08.06.2010