БОРЕЊЕ СО МЕЧКА

Продукција: Австралиско-Македонски театар од Сиднеј

Автор: Душан РИСТЕВСКИ

Режија: Стефо НАНЦУ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 10.06.2014

Играат:
Васко СРБИНОВСКИ
Ирена ВЕЉАНОВА
Никола АПОСТОЛОВСКИ
Валентина АПОСТОЛОВСКА
Стефани СТЕПАНОВСКА
Јаворка КОТЕВСКА
Самоил МИТРЕВСКИ
Владо САЗДАНОВ
Мена РИСТЕВСКА