БОГ НА МАСАКРОТ

Продукција: НУЦК „Ацо Шопов“ - Театар Штип

Автор: Јасмина РЕЗА

Режија: Нела ВИТОШЕВИЌ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 11.06.2018

Сценограф: Васил ХРИСТОВ
Костимограф: Розе ТРАЈЧЕВСКА
Избор на музика: Нела ВИТОШЕВИЌ
Драматург: Весна КУСЛЕСКА


Играат:
Вероник Улије: Драгана КОСТАДИНОВСКА
Мишел Улије: Милорад АНГЕЛОВ
Ален Реи: сања АРСОВСКА
Ален Реи: Ефтим ТРАЈЧОВ ЃАУРСКИ