БАНОВИЌ СТРАХИЊА

Продукција: Народен театар „Војдан Чернодрински“, Прилеп

Автор: Борислав Михајловиќ Михиз

Режија: Благоја Дамески

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА РЕЖИЈА на Благоја Дамески.