БАЛКАНСКИ ШПИОН

Продукција: Народен театар, Битола

Автор: Душан Ковачевиќ

Режија: Коле Ангеловски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Ацо Стефановски за улогата Илија Чворовиќ,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Олга Наумовска за улогата Даница Чворовиќ.