БАЛКАНОТ НЕ Е МРТОВ или МАГИЈА ЕДЕЛВАЈС

Продукција: Факултет за драмски уметности - Скопје

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 08.06.2013

Испит на студентите по актерска игра од III г. во класата на вон. проф. М-р Зоја БУЗАЛКОВСКА и дем. Александар СТЕПАНУЛЕСКИ