БАЈКА ЗА МРТВАТА ЦАРСКА ЌЕРКА

Продукција: Народен театар „Јордан Хаџи Константинов – Џинот“, Велес

Автор: Николај Кољада

Режија: Љупчо Ѓоргиевски