Баханалии

Продукција: Народен театар, Суботица, Република Србија

Автор: Горан Стефановски

Режија: Кокан Младеновиќ

Доделени награди:

  1. ЗЛАТНА ПЛАКЕТА ЗА СЕВКУПЕН УМЕТНИЧКИ РЕЗУЛТАТ (ДОДЕЛЕНА ОД ВЕСНИКОТ „НОВА МАКЕДОНИЈА“).