БААЛ

Продукција: Македонски народен театар, Скопје

Автор: Бертолт Брехт

Режија: Владимир Милчин

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Владимир Светиев за улогата Баал.