АРСЕНИК И СТАРИ ТАНТЕЛИ

Продукција: НУ Албански театар – Скопје

Автор: Џозеф КЕСЕЛРИНГ

Режија: Куштрим БЕКТЕШИ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 13.06.2016

Сценографија: Бетим ЗЕЌИРИ
Костими: Марија ПУПУЧЕВСКА


Играат:
Елхаме БИЛАЛИ
Дрита КАБА КАРАГА
Хисмет РАМАДАНИ
Осман АХМЕТИ
Фисник ЗЕЌИРИ
Хајрулах РАМИЗИ
Мирлинда САИТИ
Дритеро АМЕ
Веби ЌЕРИМИ
Зијадин МУРТЕЗИ