АРСЕНИЈ

Продукција: Народен театар „Војдан Чернодрински“ Прилеп

Автор: Благоја Ристески – Платнар

Режија: Владимир Милчин

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Кирил Ристоски за улогата Арсениј.