АНТИГОНА

Продукција: Народен театар „Војдан Чернодрински“, Прилеп

Автор: Софокле

Режија: Илија Милчин

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА КОСТИМОГРАФИЈА на Рада Петрова-Малкиќ.