Адска машина

Продукција: Народен театар, Куманово

Автор: Венко Андоновски

Режија: Димитар Станковски

Костимографија: Александар РАШКОВИЌ
Музика: Венко СЕРАФИМОВ
Кореографија: Војо ЦВЕТАНОВСКИ


Играат:
Горан ИЛИЌ
Жаклина СТЕФКОВСКА
Роберт РИСТОВ
Александра ПЕШЕВСКА
Драгиша ДИМИТРИЕВСКИ
Љупчо ХАЏИ СТОЈАНОВ
Јасмина ВАСИЛЕВА