4.48 ПСИХОЗА

Продукција: Културен центар „Квартет“ во копродукција со МНТ - Скопје

Автор: Сара КЕЈН

Режија: Ѓорѓи ЈОЛЕВСКИ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 04.06.2012

Играат:
Никола АЦЕСКИ
Александар ЃОРЃИЕСКИ


Видео: Горјан ТЕМЕЛКОВСКИ
Тон: Александар ПЕТРОВСКИ
Светло: Дарко МЛАДЕНКОВСКИ