Шекспиријада

Универзитет за аудивизуелни уметности ЕФТА Скопје 09.06.2019, 23:00часот, Центар за култура „Марко Цепенков“ Класа по актерска игра на: проф. Дејан Пројковски Асс. Андреј Цветановски Демонстратор – Марија Петреска Играат: Андреј Лалчевски Кристина Гиева Томе Станковски Никола Јанев Ванеса Тримчевска Матеј Стојковски Кристијан Саздовски Марија Баркова … Continue reading Шекспиријада