Физика на тагата

Национална Установа – Центар за култура “Трајко Прокопиев“ Куманово 09.06.2019, 19:30часот, Народен театар „Војдан Чернодрински“ Автор: Георги Господинов Режија: Милош Б.Андоновски Драматург: Ивана Нелковска Играат: Горан Илиќ Марко Трајковиќ Јасмина Василева Александра Пешевска Кети Дончевска Илиќ Нина Максимова Симона Димковска