Физика на тагата

Национална Установа – Центар за култура
“Трајко Прокопиев“ Куманово

09.06.2019, 19:30часот, Народен театар „Војдан Чернодрински“

Автор: Георги Господинов
Режија: Милош Б.Андоновски
Драматург: Ивана Нелковска

Играат:

Горан Илиќ
Марко Трајковиќ
Јасмина Василева
Александра Пешевска
Кети Дончевска Илиќ
Нина Максимова
Симона Димковска