Том Соер

НУ Театар за деца и младинци – Скопје 11.06.2019, 12:00часот, Театар „Војдан Чернодрински“ Режисер: Деан Дамјановски Играат: Бојан Кирковски – Том Соер Мики Анчевски – Хаклбери Фин Драган Довлев – Марк Твен/Судијата Тачер Емра Куртишова – Беки Тачер Мартин Јорданоски – Вајлд Вајлд Џо Ненад … Continue reading Том Соер