Пиреј

НУЦК „Марко Цепенков“ – Прилеп 12.06.2019, 19:30часот, Народен театар „Војдан Чернодрински“ Автор: Петре М. Андреевски Режија: Љупчо Ѓоргиевски Играат: Марија Спиркоска Илиjеска–Велика Мегленоска Александар Степанулески– Јон Мегленоски Катерина Чакмакоска Клинческа – Уља Зоран Иваноски -Мирче Игор Трпчески–Капетан Мирковиќ Марјан Чакмакоски– Дуко Вендија Трајче Иваноски – … Continue reading Пиреј