На отворено

Театар Комедија – Скопје 13.06.2019, 19:30часот, Народен театар „Војдан Чернодрински“ Режија: Андреј Цветановски Играат: Дебелиот – Атанас Атанасовски Средниот – Валентин Костадиновски – Тино Малиот – Сергеј Димовски Горниот – Тони Денковски Екипа/Соработници: Драматург: Дарко Јан Спасов Сценографија: Сергеј Светозарев Костимографија: Ивана Каранфиловска Угуровска Музика: Димитар … Continue reading На отворено