На отворено

Театар Комедија – Скопје

13.06.2019, 19:30часот, Народен театар „Војдан Чернодрински“

Режија: Андреј Цветановски

Играат:
Дебелиот – Атанас Атанасовски
Средниот – Валентин Костадиновски – Тино
Малиот – Сергеј Димовски
Горниот – Тони Денковски

Екипа/Соработници:
Драматург: Дарко Јан Спасов
Сценографија: Сергеј Светозарев
Костимографија: Ивана Каранфиловска Угуровска
Музика: Димитар Андоновски
Уметнички раководител: Магдалена Ризова Черних
Технички раководител: Блаже Грашкоски
Директор: Сашо Ристовски