Животинска фарма

НУЦК „Антон Панов“ Струмица – Народен театар 10.06.2019, 19:30часот, Центар за култура „Марко Цепенков“ Автор: Џорџ Орвел Режија:Љупчо Ѓоргиевски Играат: Наполеон – Коста Ангов Сквилер – Стојан Велков – Трн Сноубол, Мјуриел и Пилкингтон – Јулија Милкова Боксер – Игор Тодоров Бенџамин – Кире Ѓоргиев Мојсеј … Continue reading Животинска фарма