Елените проколнувањата

УКИМ – Факултет за драмски уметности – Скопје 10.06.2019, 23:00часот, Театар „Војдан Чернодрински“ Дипломска претстава на студентите во класата на: Проф. М-р Елјеса Касо дем. М-р Јеткин Сезаир Играат: Наратор – Дин Ибрахим; Хакан Даци; Метин Ибрахим; Ебру Мусли; Озел Асанов; Сара Јусуф; Едис Мусиќ Џудана … Continue reading Елените проколнувањата