Венера во крзно

КИНО КУЛТУРА 08.06.2019, 23:00часот, Театар „Војдан Чернодрински“ Режија: Ивана Ангеловска Играат: Ивана Павлаковиќ Благој Веселинов Екипа/Соработници: Костими: Марта Дуфне Плакат: Димитар Апостолов Фото: Сашо Н. Алушевски