Венера во крзно

КИНО КУЛТУРА

08.06.2019, 23:00часот, Театар „Војдан Чернодрински“

Режија: Ивана Ангеловска

Играат:
Ивана Павлаковиќ
Благој Веселинов

Екипа/Соработници:
Костими: Марта Дуфне
Плакат: Димитар Апостолов
Фото: Сашо Н. Алушевски

Leave a Reply

Your email address will not be published.