Азиз или свадбата што го спаси западот

УКИМ – Факултет за драмски уметности – Скопје 14.06.2019, 23:00часот, Театар „Војдан Чернодрински“ Дипломска претстава на студентите во класата на: Проф.М-р Рефет Абази Доц. М-р Хисмет Рамадани. Играат: Аљмедина Садики – Џеневив Џенф Ментор Курти – Отмар Сарабанде Мумин Абдулаху – Жан Пиер Тишлер Гезим Жерка … Continue reading Азиз или свадбата што го спаси западот