За Владимир Милчин – Добитник на наградата за животно дело

Наградата за животно дело секогаш провоцира да се истражи, прочепка, анализира биографијата на лауреатот, за да може на публиката одблизу да ѝ го покаже наградениот и да докаже зошто токму тој, а не некој друг ја добил наградата. Во случајот со годинешниот добитник тоа е … Continue readingЗа Владимир Милчин – Добитник на наградата за животно дело