Овогодинешната програма на МТФ „Војдан Чернодрински“

Од самиот почеток македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ успеа на едно место да ја собере најдобрата македонска театарска продукција докажувајќи дека низ секое време македонскиот театар ги живее своите најдобри години. Но, оваа година „Чернодрински“ ќе се спротистави на носталгичните ставови за подобрите времиња со … Continue readingОвогодинешната програма на МТФ „Војдан Чернодрински“