Билети

Билетите за МТФ Војдан Чернодрински 2019 ќе се продаваат секој работен ден од 10:00 до 13:00 и од 17:00 до 19:30 на билетарницата од Центарот за култура „Марко Цепенков“ освен во неделите од 17:00 до 19:30 .
Билетите ќе бидат пуштени во продажба од 3ти јуни до 15ти јуни 2019 година. Резервации и информации на телефон 076/442-378.
Билетар: Андријана Цицоска